0 kr for BankID på mobil hos MyCall

Tilbake til artiklene

0 kr for BankID på mobil hos MyCall

Visste du at noen tar betalt for bruk av tjenester med BankID på mobil? Med MyCall koster det ingenting å bruke BankID på mobil i Norge!

Fordelen med BankID på mobilen er at du slipper å bruke kodebrikken. Du kan enkelt aktivere denne tjenesten i nettbanken. Da har du ikke bare enkel tilgang til egne kontoer, men også til NAV, Altinn og andre offentlige tjenester.

HVA ER BANKID PÅ MOBIL?

Fordelen med BankID på mobil er at du har alltid har den med deg, forteller Mikkel Hestsveen, Produktsjef hos MyCall.

Du slipper å bruke kodebrikken
– Fordelen med BankID på mobilen er at du slipper å bruke kodebrikken.

- Med BankID har du også en backup hvis du skulle miste kodebrikken, noe som ikke er helt uvanlig. Her kan du utføre tjenester akkurat som i nettbanken. Regninger kan betales, og du kan bruke den til identifisering og signering hos norske banker, eiendomsmeglere og andre finansieringsinstitusjoner, informerer Hestsveen.

- Vår tjeneste koster ingenting for MyCalls kunder i Norge. Noen tar betalt for å bruke BankID, det gjør ikke vi. Betaler du regninger via mobilen, legges det til et gebyr for hver verifiseringsmelding telefonen sender til BankID-systemet. Mange små beløp blir store til slutt. Hos MyCall slipper du å bekymre deg for dette, ingen gebyrer i Norge!

Ingen gebyrer i Norge!
– Hos MyCall slipper du å bekymre deg for gebyr ved bruk av BankID, ingen gebyrer i Norge!

ER DET TRYGT?

BankID på mobil er beskyttet med din egen PIN-kode. Den kan trygt brukes til å betale regninger, netthandel, pengeoverføring og identifisering, de samme tjenester som utføres i en nettbank. Fordelen er at du kan gjøre dette hvor som helst, om du er ute og reiser eller ikke har tilgang på PC, eller rett og slett ikke finner kodebrikken.

SLIK GJØR DU DET

  • Logg deg inn i nettbanken. BankID finner du gjerne under «Innstillinger», men det kan variere fra bank til bank. Ta kontakt med banken hvis du er usikker.
  • Skriv inn mobilnummer. Følg deretter instruksjonene du får.
  • Ved neste innlogging bruker du din egen PIN-kode.

Har du en historie å dele med oss?

Kontakt oss her