MyCall-appen gir deg full kontroll!

Tilbake til artiklene

MyCall-appen gir deg full kontroll!

Få oversikt over egen mobilbruk med MyCall-appen. Last ned gratis i dag.

MyCall-appen lastes enkelt ned fra App Store eller Google Play. Appen er tilgjengelig for mobiler med både iOS og Android som operativsystemer. Og den er selvfølgelig gratis. Appen gjør det enklere for deg som kunde å holde oversikt og kontroll. Her kan du fylle opp saldo ved behov, kjøpe datapakker og endre abonnement eller pakker hvis du ønsker det.

LETT Å BRUKE

Med appens nye utseende, er den lett å bruke. Det er enkelt å fylle på saldo som du har kjøpt i en butikk, kiosk eller utsalgssted, og velge de produktene du måtte ønske. Du får også en god oversikt over hvor mye data og ringeminutter du har brukt, og hvor mye du har igjen. Det er både enkelt og raskt å kjøpe datapakker i appen. Abonnement og pakker kan også kjøpes eller endres. Med andre ord, du har selv full kontroll og oversikt over egen mobilbruk med MyCall-appen.

Om du ikke har appen fra før, er det enkelt å skaffe den. Du kan laste ned MyCall-appen gratis fra App Store eller Google Play. Logg inn med mobilnummeret ditt og engangskoden du får på SMS. Her kan du også bruke passordet ditt fra MinSide. Du får veiledning om bruk av appen første gang du åpner den. Du trenger ikke logge inn hver gang.

Hva venter du på? Dette er enkelt og smart.