Mobilkjøp uten renter eller gebyrer

Tilbake til artiklene

Mobilkjøp uten renter eller gebyrer

Høres det for godt ut til å være sant? Hos MyCall betaler du ikke en krone ekstra om du velger å betale telefonen ned litt og litt med PartPay.

Nå kan du kjøpe mobiltelefon og betale for den senere, uten at det øker totalprisen.
Med PartPay kan du velge om du vil betale i deler over 12, 24 eller 36 måneder – med null renter og gebyrer. Totalprisen blir den samme om du betaler med en gang, eller velger PartPay.
Genialt! =)

WEBSHOP MED PARTPAY

MyCall Money Transfer er en digital tjeneste for alle MyCall-kunder. For å gjøre pengeoverføringen så trygg som mulig, har vi innført høyere sikkerhetskrav til passord. Du kan til enhver tid også sjekke status på overføringen og følge pengene hele veien til mottaker, slik at du alltid har full kontroll over pengene dine. Muligheten for å avbryte overføringen før pengene når mottakers konto er også tilgjengelig, slik at du kan angre deg om ønskelig. Overføringen er effektiv og tar normalt tre dager.

Med PartPay kan du dele opp betalingen i 12, 24 eller 36 måneder!
Med PartPay kan du dele opp betalingen i 12, 24 eller 36 måneder!

Finn et abonnement som passer deg

Kostnader og gebyrer for pengeoverføring til utlandet har steget jevnt og trutt de siste årene, og bankene har økt denne prisen mest.

Dette ønsker MyCall å gjøre noe med.

Det skal være lett og gunstig å sende penger hjem til sine kjære. Derfor jobber vi kontinuerlig med å sikre gode priser, attraktive kampanjer og effektive løsninger slik at du som kunde skal få en god opplevelse når du velger å overføre penger via oss. Mange velger å sende kontanter på grunn av høye gebyrer. Det anbefales absolutt ikke å sende penger i posten, da kan de bli borte. Vi ønsker at kundene våre skal få en tryggere løsning, slik at pengene kommer trygt frem dit de skal.

Med MyCall Money Transfer kan du sende penger til venner og familie i over 200 land og territorier fra telefon, nettbrett eller pc.

Har du en historie å dele med oss?

Kontakt oss her