SEO page title SEO description SEO keywords
Lett å overføre penger med MyCall

Tilbake til Stories

Lett å overføre penger med MyCall

Sender du ofte penger til venner og familie i utlandet? Da er MyCall Money Transfer noe for deg!

Av og til trenger man å sende penger til noen. Det kan være gaver til folk du er glad i, eller for å støtte prosjekter i hjemlandet. Vi i MyCall ønsker å tilby deg relevante tjenester og produkter slik at du får et enklere liv i Norge. Alt du trenger for å holde kontakten med venner og familie i utlandet - på ett sted.

ER DET TRYGT?

MyCall Money Transfer er en digital tjeneste for alle MyCall-kunder. For å gjøre pengeoverføringen så trygg som mulig, har vi innført høyere sikkerhetskrav til passord. Du kan til enhver tid også sjekke status på overføringen og følge pengene hele veien til mottaker, slik at du alltid har full kontroll over pengene dine. Muligheten for å avbryte overføringen før pengene når mottakers konto er også tilgjengelig, slik at du kan angre deg om ønskelig. Overføringen er effektiv og tar normalt tre dager.

MyCall MoneyTransfer gjør det enkelt og trygt for deg å sende penger
MyCall MoneyTransfer gjør det enkelt og trygt for deg å sende penger

GODE PRISER

Kostnader og gebyrer for pengeoverføring til utlandet har steget jevnt og trutt de siste årene, og bankene har økt denne prisen mest.

Dette ønsker MyCall å gjøre noe med.

Det skal være lett og gunstig å sende penger hjem til sine kjære. Derfor jobber vi kontinuerlig med å sikre gode priser, attraktive kampanjer og effektive løsninger slik at du som kunde skal få en god opplevelse når du velger å overføre penger via oss. Mange velger å sende kontanter på grunn av høye gebyrer. Det anbefales absolutt ikke å sende penger i posten, da kan de bli borte. Vi ønsker at kundene våre skal få en tryggere løsning, slik at pengene kommer trygt frem dit de skal.

Med MyCall Money Transfer kan du sende penger til venner og familie i over 200 land og territorier fra telefon, nettbrett eller pc.

Trenger du hjelp?

Chat med oss

Man - fre: 08-19
Lørdag: 10-15:30 Søndag: Stengt

Ring 967 06160

Man - fre: 08-19
Lørdag: 10-15:30

Ringer du fra utlandet?
+47 967 06160


Ordinære takster gjelder: se priser her

Send e-post

Få svar innen 48 timer

Besøk oss i
MyCall Shop

Brugata 1, Oslo
Man - Lør: 10-18

Eller en av våre 5500 utsalgsteder

Lukk Meny Lukk Søk Meny