Mobilkjøp uten renter og gebyrer

Tilbake til artiklene

Mobilkjøp uten renter og gebyrer

Høres det for godt ut til å være sant? Hos MyCall betaler du ikke en krone ekstra om du velger å betale ned telefonen litt og litt med PartPay.

Nå kan du kjøpe mobiltelefon og betale for den senere, uten at det øker totalprisen. Med PartPay kan du velge om du vil betale i deler over 12, 24 eller 36 måneder – med null renter og gebyrer. Totalprisen blir den samme om du betaler med en gang, eller velger PartPay. Genialt!

WEBSHOP MED PARTPAY

Finn din drømmetelefon på shop.mycall.no, og velg deretter ønsket betalingsmåte. Du får tilsendt mobiltelefonen i posten. Har du valgt å betale med PartPay kommer det litt og litt på fakturaen hver måned avhengig av valgt betalingstid. Du slipper renter, fakturagebyr og administrasjonsgebyrer. Det eneste du betaler i tillegg er frakt.

For å handle i webshopen må du være MyCall-kunde. Dersom du allerede ikke er det, kan du gå inn på mycall.no og velge det abonnementet som passer for deg. Alle produktene til MyCall tilbys uten bindingstid, noe som gir deg den fleksibiliteten du fortjener. På Min Side vil du dessuten alltid ha full oversikt over alle kjøp, samt ditt forbruk, til enhver tid.

Ta kontakt med kundeservice på 06160 dersom du lurer på noe. De vil hjelpe deg med spørsmål knyttet til kjøp og betalingsmåter, og eventuelle andre ting du måtte lure på – helt gratis!