MyCall – «Closer to home»

Tilbake til artiklene

MyCall – «Closer to home»

Oppholder du deg i Norge og trenger å ringe mye til utlandet, er valget av teleoperatør enkelt: MyCall har lave priser og hos oss vil du alltid finne det riktige abonnementet for akkurat ditt behov.

Fint å høre andres stemme en gang i blant.
– Når man ikke har tid til å møte hverandre så ofte som man egentlig ønsker, så er det fint å i alle fall høre den andres stemme en gang i blant.
Norge blir stadig et mer flerkulturelt og internasjonalt samfunn. I dag lever det mennesker med bakgrunn fra over 220 ulike nasjonaliteter i Norge, og cirka 18 prosent av alle som bor i Norge har opprinnelse fra et annet land. Tidene forandrer seg! Det kan være mange grunner til å komme til Norge. Mange er her for å jobbe, studere eller forske. Mange kommer hit som turister eller for å besøke folk de står nær. Noen har kanskje funnet kjærligheten i Norge. Og noen har kommet hit for å søke tilflukt fra krig og vanskelige livsvilkår i hjemlandet.
Men uansett hvor mye verden endrer seg, så har vi alle det til felles at familie og venner er det viktigste vi har i livet. Og tiden vi tilbringer med de som står oss nær og kjær, er kanskje grunnsteinen i livet vårt; det som former oss mest som mennesker. Når man ikke har tid til å møte hverandre så ofte som man egentlig ønsker, så er det fint å i alle fall høre den andres stemme en gang i blant. Det går an å «lese» og føle mye i en stemme - en direktesamtale tar folk nærmere hverandre.

Familie og venner er det viktigste vi har i livet
– Uansett hvor mye verden endrer seg, så har vi alle det til felles at familie og venner er det viktigste vi har i livet.
MyCall forstår dine behov. Derfor setter vi vår ære i å kunne tilby relevante produkter og tjenester til gunstige priser, slik at våre kunder skal ha mulighet til å holde kontakt med familie og venner som bor i et annet land. Vi gjør det rett og slett enklere for deg å bo eller oppholde deg i Norge.

Er du ny i Norge og trenger å skaffe deg et norsk telefonnummer? Lurer du på hvordan du kommer i gang og hvilket mobilabonnement som er det beste for deg? Er du usikker på hva som kreves av dokumentasjon og papirer, eller hvordan du skal betale for abonnementet?

Ta kontakt med oss! Vi står klare til å hjelpe deg med å ta noen skritt nærmere hjem.

Lurt å skaffe seg et norsk mobilabonnement
– MyCall jobber for å gjøre avstandene kortere mellom familie og venner i ulike land, slik at kundene føler seg «Closer to Home».
Get in touch with us! We are ready to help you take a few steps closer to home.

Har du en historie å dele med oss?

Kontakt oss her