SEO page title SEO description SEO keywords
MyCall – «Closer to home»

Tilbake til Stories

MyCall – «Closer to home»

Oppholder du deg i Norge og trenger å ringe mye til utlandet, er valget av teleoperatør enkelt: MyCall har lave priser og hos oss vil du alltid finne det riktige abonnementet for akkurat ditt behov.

Fint å høre andres stemme en gang i blant.
– Når man ikke har tid til å møte hverandre så ofte som man egentlig ønsker, så er det fint å i alle fall høre den andres stemme en gang i blant.

Norge blir stadig et mer flerkulturelt og internasjonalt samfunn. I dag lever det mennesker med bakgrunn fra over 220 ulike nasjonaliteter i Norge, og cirka 18 prosent av alle som bor i Norge har opprinnelse fra et annet land. Tidene forandrer seg! Det kan være mange grunner til å komme til Norge. Mange er her for å jobbe, studere eller forske. Mange kommer hit som turister eller for å besøke folk de står nær. Noen har kanskje funnet kjærligheten i Norge. Og noen har kommet hit for å søke tilflukt fra krig og vanskelige livsvilkår i hjemlandet. Men uansett hvor mye verden endrer seg, så har vi alle det til felles at familie og venner er det viktigste vi har i livet. Og tiden vi tilbringer med de som står oss nær og kjær, er kanskje grunnsteinen i livet vårt; det som former oss mest som mennesker. Når man ikke har tid til å møte hverandre så ofte som man egentlig ønsker, så er det fint å i alle fall høre den andres stemme en gang i blant. Det går an å «lese» og føle mye i en stemme - en direktesamtale tar folk nærmere hverandre.

Familie og venner er det viktigste vi har i livet
– Uansett hvor mye verden endrer seg, så har vi alle det til felles at familie og venner er det viktigste vi har i livet.

MyCall forstår dine behov. Derfor setter vi vår ære i å kunne tilby relevante produkter og tjenester til gunstige priser, slik at våre kunder skal ha mulighet til å holde kontakt med familie og venner som bor i et annet land. Vi gjør det rett og slett enklere for deg å bo eller oppholde deg i Norge.

Som et norsk mobilselskap med fokus på kunder som ringer mye til utlandet, har MyCall også styrken av å være en bedrift med en internasjonal og inkluderende profil. Vi har et multikulturelt arbeidsmiljø og ansatte med bakgrunn fra en rekke ulike land. Både fordi vi trives med mangfold, og for å kunne tilby kundene våre service på flere språk.

Vi jobber for å gjøre avstandene kortere mellom familie og venner i ulike land, slik at kundene føler seg «Closer to Home».

Lurt å skaffe seg et norsk mobilabonnement
– MyCall jobber for å gjøre avstandene kortere mellom familie og venner i ulike land, slik at kundene føler seg «Closer to Home».

Er du ny i Norge og trenger å skaffe deg et norsk telefonnummer? Lurer du på hvordan du kommer i gang og hvilket mobilabonnement som er det beste for deg? Er du usikker på hva som kreves av dokumentasjon og papirer, eller hvordan du skal betale for abonnementet?

Ta kontakt med oss! Vi står klare til å hjelpe deg med å ta noen skritt nærmere hjem.

Trenger du hjelp?

Chat med oss

Man - fre: 08-19
Lørdag: 10-15:30 Søndag: Stengt

Ring 967 06160

Man - fre: 08-19
Lørdag: 10-15:30

Ringer du fra utlandet?
+47 967 06160


Ordinære takster gjelder: se priser her

Send e-post

Få svar innen 48 timer

Besøk oss i
MyCall Shop

Brugata 1, Oslo
Man - Lør: 10-18

Eller en av våre 5500 utsalgsteder

Lukk Meny Lukk Søk Meny