MyCall gir deg god dekning!

Tilbake til artiklene

MyCall gir deg god dekning!

Norge er et av verdens vakreste land, med en unik og variert natur. Her er det fjell og fjorder, skog og dype daler. Turistene strømmer hit, med god grunn. Det er et flott land å bo i, eller besøke. Den ville naturen og landskapet kan imidlertid føre til vanskeligheter med mobildekning enkelte steder. Men med MyCall har du alltid god dekning!

Areas of mobile coverage
Areas of mobile coverage
Her er noen tips om fine ting du kan gjøre i Norge og fremdeles ha god mobildekning, slik at du kan dele opplevelsen med venner og familie raskt som bare det!

BILTUR!

Atlanterhavsveien er en spektakulær veistrekning på vestkysten nord for Molde. Den blir stadig listet opp som en anbefaling i reiseguider verden over. Her ser du norsk kystnatur på sitt råeste og får oppleve en uforglemmelig biltur. Det er bare å knipse og filme i vei med mobilen, legg det ut på sosiale medier eller send det til folk du liker. Det er mange fine stoppesteder langs veien. Men pass deg for sjøsprøyten! På dager med røft vær kan bølgene blåse inn over veien. Andre flotte kjøreruter er Trollstigen, Helgelandskysten, Lom og Åndalsnes, Lofoten, Villmarksveien i Østfold og Sørlandet langs kysten. Egentlig er det fint overalt...

Flyfoto av Atlanterhavsveien.
Flyfoto av Atlanterhavsveien.

NATUROPPLEVELSER

Norge har mange spektakulære naturopplevelser å by på, som for eksempel Trolltunga, Vøringsfossen og Kjerag. Preikestolen er en fjellklippe som ligger ved Lysefjord innenfor Stavanger. Den er blant Norges største turistattraksjoner, og både CNN og Lonely Planet mener Preikestolen er en av verdens største naturopplevelser. Du må belage deg på en gåtur i oppoverbakke som tar 2-3 timer før du er på toppen. Skal du oppleve flere steder i Norge med bil kan du enkelt finne frem med god dekning og GPS på mobilen.

På toppen av Preikestolen.
På toppen av Preikestolen.

FJORDENE

Geirangerfjorden er en naturskjønn fjordarm innenfor Ålesund. Fra den grønne og frodige fjordbredden kan du se snøtopper på bratte fjell midt på sommeren. Den unike naturen og det smaragdgrønne vannet gjør Geiranger til et populært reisemål uansett om man ankommer med cruiseskip eller med bil. Norsk natur på sitt beste. Andre vakre fjorder du bør besøke er Lysefjord, Aurlandsfjord, Hardangerfjord og Trollfjord i Nord-Norge.

Utsikt over Geirangerfjorden.
Utsikt over Geirangerfjorden.

FISK!

Norge er et paradis for folk som elsker å fiske. Uansett om du skulle foretrekke å stå på et svaberg og fiske i sjøen, eller om du liker turer i fjell, skog og mark, så har du gode fiskemuligheter overalt. Det er gratis å fiske i sjøen, men fisking i ferskvann krever ofte at du må kjøpe fiskekort, og det kan du gjøre f.eks. her: https://www.inatur.no/om/fiskekort. Fiskemotiver er populære, bruk kameraet på mobiltelefonen din og del med andre.
Storfangst fra havet.
Storfangst fra havet.

UTENDØRSAKTIVITETER

Nordmenn elsker å være utendørs når sjansen byr seg – sommer som vinter. En tur på stranden er populært, selv om det kan være kaldt i vannet. På de varmeste sommerdagene tør de fleste å ta seg et bad. Norge har mange flotte strender og svaberg, og vannet er rent. Grilling, bading, leking, avslapping og samvær med venner og familie – det finnes ingenting som er bedre enn dét. Selv i en stor by som Oslo kan du finne gode badeplasser i nærheten, som for eksempel Sørenga, Huk, Hvervenbukta, Katten og alle de flotte øyene som du kan komme til ved å ta ferje fra Aker Brygge. Få gode tips her.

Badeplasser Oslo
- Selv i en stor by som Oslo kan du finne gode badeplasser i nærheten, som for eksempel Sørenga, Huk, Hvervenbukta og Katten..

NORD-NORGE

Jepp, vi gir denne landsdelen et eget avsnitt. Får du mulighet, må du besøke Nord-Norge! Her har du mye av den råeste naturen, de beste fiskemulighetene, de fineste kystlandskapene og de mest særegne bygdene. Vi nevner i fleng: Fiskeværene på Lofoten, øyriket Træna, fjell- og havområdene ved Brønnøysund, mektige Andøya, viddene i Finnmark, og ikke minst Nordkapp – landets nordligste punkt. Her er det bare å boltre seg i spektakulære fotomotiver og suge til seg alle inntrykkene. Og sjekker du på dekningskartet vårt, så ser du at MyCall har veldig god dekning også i den nordlige delen av landet!

Fantastisk nordlys over Nord-Norge.
Fantastisk nordlys over Nord-Norge.

Har du en historie å dele med oss?

Kontakt oss her