MyCall Shop

Tilbake til artiklene

MyCall Shop

Visste du at over 5500 butikker, kiosker og bensinstasjoner selger MyCall? Vi har også egne butikker, både fysisk og på nett.

Ønsker du å oppsøke en MyCall-butikk, er det bare å komme til Brugata 1 i Oslo. Her får du god hjelp både når det gjelder kjøp av mobiltelefon, abonnement og andre pakkeprodukter. Mange synes det er enklere å møte folk ansikt-til-ansikt når de skal handle, og da er disse butikkene midt i blinken. I tillegg får man personlig service på flere språk, nettopp fordi MyCall tilpasser seg etter kundenes behov. På den måten blir det enklere for deg å formidle det du ønsker.

Gode tilbud

MyCall ønsker at du skal ha en hyggelig opplevelse, og er opptatt av at du får god kundeservice. Du får enkelt hjelp til overføring nummeret ditt fra andre operatører. Butikken har alle MyCall-produkter og selger mobiler med PartPay – mobilkjøp uten renter og gebyrer. Har du spørsmål angående portering, reklamasjon eller utfylling av skjema, vil du få god hjelp fra de ansatte på flere språk. Du finner alltid gode tilbud og god service hos oss.

I MyCall Shops får du kjøpt startpakke/SIM, erstatnings-SIM, ladekort, abonnement, telefoner og tilbehør.Åpningstider: Mandag - Lørdag: kl 10-18

Velg riktig datapakke