Ny i Norge?

Tilbake til artiklene

Ny i Norge?

Det er lettest å bo og jobbe i Norge når du har et norsk telefonnummer

Velger du MyCall som teleoperatør, får du et fullverdig norsk mobilabonnement med inkluderte minutter til utlandet og masse data til en lav pris. Alt i én pakke!

Noe av det første man lurer på når man kommer til et nytt land, er hvordan man på enklest og best mulig måte kan holde kontakt med familie og venner i hjemlandet. Uansett om du har kommet til Norge for et kort eller langt opphold, er det lurt å skaffe seg et norsk mobilabonnement.

MyCall tilbyr ulike abonnementer og pakkeprodukter som er perfekt tilpasset akkurat ditt behov. Du velger blant annet helt selv hvilket pakkeprodukt du ønsker etter hvilket land du ringer oftest til, hvor mye data du ønsker og hvordan du ønsker å betale for dette. MyCall gir deg full kontroll over kostander og forbruk ved å tilby forhåndsbetalte, 30-dagers pakker – uten binding eller kredittsjekk.
Lurt å skaffe seg et norsk mobilabonnement
– Uansett om du har kommet til Norge for et kort eller langt opphold, er det lurt å skaffe seg et norsk mobilabonnement.
Bruker du et utenlandsk abonnement og telefonnummer, er det dyrt for folk som bor i Norge å ringe deg. Ringer du mye, vil du kanskje også merke at det abonnementet du har fra hjemlandet kan være dyrt å bruke i Norge. Dessuten vil telefonnummeret ditt være anonymt og fremmed når du ringer til norske numre. Oppringninger fra fremmede, utenlandske numre kan ofte oppfattes som upålitelige og useriøse. Dette kan gjøre det vanskelig når du skal jobbe.

Andre fordeler med å ha et norsk mobilabonnement og telefonnummer, er for eksempel muligheten til å bruke Norges viktigste betalingstjeneste, VIPPS. Har du konto i en norsk bank, vil det også være enklere å bruke tjenester som mobilbank dersom du har et norsk telefonnummer.

Ta kontakt med oss for å skaffe deg en startpakke og komme raskt og enkelt i gang med et norsk mobilabonnement!
Dyrt for folk som bor i Norge å ringe deg
– Bruker du et utenlandsk abonnement og telefonnummer, er det dyrt for folk som bor i Norge å ringe deg.

SLIK KOMMER DU I GANG:

  • Hvis du har personnummer eller D-nummer tilgjengelig, kan du bestille startpakke og registrere den direkte på mycall.no til kr. 49,-.
  • Du kan også kjøpe samme startpakke hos en av våre forhandlere (https:// mycall.no/mycall-forhandlere) og sende SMS med navn og personnummer. Da er abonnementet klart til bruk i løpet av få minutter.
  • Dersom du ikke har personnummer eller D-nummer, må du gå i butikk, kjøpe startpakke til kr 49,- og fylle ut et skjema hos forhandleren. Vi registrerer deg innen 24 timer på vanlige arbeidsdager. Husk gyldig legitimasjon med bilde!

    Du kan betale med både kontanter eller kort i butikkene. På mycall.no betaler du med bankkort, VISA eller MasterCard.
Synes du det er vanskelig å komme i gang? Ring oss på 06 160, eller chat med oss, så hjelper vi deg!

Har du en historie å dele med oss?

Kontakt oss her